tirsdag 21. juli 2009

FN's menneskerettighetsråd og Europarådets kommisjon mot rasisme og intoleranse (ECRI)

Dette sa FN's menneskerettighetsråd, som forøvrig er kuppet av representanter for islamske diktaturstater som heller skulle ha sittet på tiltalebenken i den internasjonale straffedomstolen i Haag istedet for i menneskerettighetsrådet, i en resolusjon i 2007, med den hensikt å innføre straff for religionskritikk (låter kjent?):"

(...)expresses deep concern at attempts to identify Islam with terrorism, violence and human rights violations."

Dette sier Gudrun Holgersen, representant fra Europarådets kommisjon mot rasisme og intoleranse (ECRI) om sitt eget råds årlige rapport i februar 2009:"

Kommisjonen mener det er en klar tendens til å foreta en kobling mellom muslimer som gruppe og vold og terrorisme."

Jeg på min side mener at dette gir grunn til å foreta en kobling mellom ECRI og FN's menneskerettighetsråd, eller for å si det på engelsk: I attempt to identify ECRI with UN's human rights council.

En innvending man kunne komme med i denne sammenhengen, er at steining for utroskap, amputering for tyveri, halshugging for blasfemi, kasting utfor stup for homofili og 100 piskeslag for førekteskapelig sex faktisk er sharialover, så hvorfor er man bekymret for at folk sier sannheten? Krever ECRI og FN's menneskerettighetsråd at jeg skal lyve? At mange muslimer ikke støtter sharia betyr ikke at sharia ikke har noe med islam å gjøre. Det ironiske her er at FN's menneskerettighetsråd ikke vil tillate folk å bruke ytringsfriheten til å si sannheten, samtidig som de bruker den samme ytringsfriheten til å lyve.

FN's menneskerettighetsråd er et hån mot mennesker som faktisk opplever menneskerettighetsbrudd, og en skam for hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar