lørdag 2. juli 2011

Manglende fordømmelse

VG, 8. juli 2011

Sara Azmeh Rasmussen er i Irland for å protestere mot Det Europeiske Fatwarådets holdning til dødsstraff for homofile. Hun skal ha honnør for motet, om ikke annet. Det oppsiktsvekkende er at Aftenpostens Inger Anne Olsen presterer å skrive at det "finnes ingen ekstremister blant medlemmene" samtidig som generalsektretæren, sheikh Hussein Halaws, forteller Rasmussen følgende:

- Hvis du forteller meg at du er født slik, så vil jeg sympatisere med deg, og sende deg til en lege. For dem som har en sykdom, vil jeg ikke be om dødsstraff, sier sheikh Hussein Halaws til Rasmussen.

- Men for dem som vil presse andre til å bli homofile, sier Sharia at det er dødsstraff. Ved å kreve anerkjennelse for din livsstil, presser du andre. Din holdning kan ikke godtas, sier han til Rasmussen.


Det mest sjokkerende er imidlertid ikke uttalelsen i seg selv, men at så få blir sjokkert. Selv ikke politisk ukorrekte Human Rights Service ser ut til å legge merke til den klare meldingen. Å ønske homofile død kan se ut til å bli ha blitt en stueren ytring.

Nettopp av denne grunn synes jeg Azmeh Rasmussens stunt er dumdristig. Noen holdninger er for farlige til å føre dialog med, fordi enkelte folk kan forledes til å tro at de er rasjonelle. Det er lek med ild, og vil på sikt spre ekstremisme og vold i samfunnet. Nå må sentrale aktører snart innse at man ikke kan fylle en kopp som allerede er full, og at denne typen mennesker allerede er i krig med Europa. De er en trojansk hest som våre politikere har sluppet inn i multikulturalismens navn.

Gøran Hoff Mikkelsen

Norsk aktivist måtte avbryte homoprotest
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10088293

En fatwa om homofili
http://www.aftenposten.no/meninger/kommentatorer/olsen/article4155360.ece

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar