tirsdag 14. juni 2011

Eks-muslimene ignoreres

At islamister hater jøder og homofile begynner etterhvert å bli velkjent i Norge, det som er mindre kjent er at den gruppen de hater aller mest, er de som vurderer å forlate religionen islam. Både Storbritania, Nederland og Tyskland har organisasjoner for eks-muslimer, mens i Norge er dette temaet fullstendig tabu. Kanskje er de modigere i disse landene, for det kan vel være liten tvil om at årsaken til tausheten er frykt. Jeg tror for eksempel mange av de selverklærte sekulære muslimene i den norske debatten egentlig er ateister eller kanskje kristne, bare at de ikke tør å si det. Og hvem kan klandre dem? Straffen for frafall i islam er døden, som Richard Dawkins får imamen i klippet nedenfor til motvillig å innrømme.

For en islamist er det en ting som er verre enn å spytte gud i ansiktet, og det er å vende gud ryggen. Følgelig er ordet eks-muslim det mest provoserende ordet i den muslimske verden, og det igjen er en viktig årsak til at Council of ex-muslims of Britain bruker nettopp det. For det er selvfølgelig ingenting galt med å være eks-muslim.

Hvor mange eks-muslimer finnes det i Norge? Kanskje myndighetene tør å kartlegge det? Glem det. Den dagen en slik undersøkelse foreligger, skal jeg spise sokkene mine. De eneste som kan få eks-muslimene på banen er en modig NGO, som styres av folk som tåler å få daglige drapstrusler. Men de muslimske "talspersonenes" selvmedlidenhet stopper nok ikke av den grunn.

Richard Dawkins - Apostasy In Islam Carries The Death Penalty
http://www.youtube.com/watch?v=r018ohLUuL4

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar